×
zapri
Kontaktni podatki:
sodcek.vinoteka@gmail.com
+386(0) 4531 50 71
+386(0) 41 678 408

moja košarica

×
zapri
×
zapri
E-trgovina > Dveri-pax

Dveri-pax

V Vinski kleti Dveri-Pax nadaljujejo več kot 800-letno benediktinsko tradicijo vinarstva na območju severovzhodne Slovenije. S spoštovanjem do narave in tradicije ter sledenjem trendom na področju vinarstva, obdelujejo 73 hektarov lastnih vinogradov.

Vinsko trto vzgajajo na naravi prijazen način. Grozdje obirajo ročno, ga nežno ločijo od pecljev, zatem pa svoje znanje, izkušnje in tradicijo uspešno prepletajo z najsodobnejšimi tehnologijami pridelave vin. Z zorenjem se razvijejo vina, ki jih odlikuje čudovita harmonija svežine, nežnega sadnega okusa in kakovosti posamezne sorte. Najpomembnejša značilnost vseh njihovih vin pa je predvsem njihova izjemna pitnost. Z znanjem, predanostjo in inovativnostjo ter sledenjem ciljev, ki so si jih zastavili na področju razvoja blagovne znamke, s ciljem postati vodilni pridelovalec vin v Sloveniji, hkrati pa blagovni znamki gradijo ugled tudi v tujini.

V maju 2007 so zaključili prenovo dvesto let starega poslopja in v juniju 2007 odprli vrata ene najsodobnejših vinskih kleti na Slovenskem. Klet ponuja kapacitete za skladiščenje 300 tisoč litrov vina, od tega je 50 tisoč litrov vina shranjenih v hrastovih sodih.

Ponudba vin Dveri-pax